over Adeo design

1/3

New furniture, new design, new Brand, its Adeo design. The "A" collection.

 

Adeo design is een Nederlands designmerk met bijzonder vormgegeven exclusieve interieurontwerpen.

De eerste ontworpen collectie genaamd de "A" Collectie", bestaat uit een prachtige salontafel, een unieke sexy eettafel en bijzondere bijzettafels die in 4 verschillende uitvoeringen leverbaar zijn. De "A" collectie is te verkrijgen in Europees Naturel Walnoot geolied, Eiken wit pigment geolied en Essen Naturel geolied. 

Door twee ontwerpen uit de "A" Collectie te nomineren  bij "A'Design Award and Competition" uit Como, Italië, heeft het er toe geleid dat het ontwerp van bijzettafel model "JAZZ" en het sexy ontwerp van eettafel model "KIM"  zijn uitgeroepen tot de "A'Design Award 2019" in de categorie "furniture, Decorative Items and Homeware Design Section". Hier zijn wij enorm trots op!

 

Adeo design is volop in beweging en naast de eerste officiële uitgebrachte "A" collectie, liggen de volgende creatieve ontwerpen van eetkamertafels, salontafels, bijzettafels, lounge stoelen, barkrukken, spiegels etc. alweer op de tekentafel. 

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in de tafels van de"A" collectie, of wilt u meer weten over het merk Adeo design, vul dan het contactformulier in of neem direct contact op met interieurontwerper Addie Rozema +31 6 46647155.

 

Bent u als dealer geïnteresseerd in de bijzondere sexy tafelcollectie van Adeo design of u wilt een prijslijst ontvangen,

vul dan het aanvraagformulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

© Adeo design is een geregistreerd merk bij Benelux Merkenbureau en is onderdeel van Adeo design B.V.

Al onze ontwerpen rusten intellectuele eigendom. Het is niet toegestaan om deze eigenschap te gebruiken of delen hiervan te gebruiken zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming of de verkoop van de intellectueel.